بلیط چارتر,بلیط چارتر هواپیما،الهام سیر - ویزای ویتنام
بلیط چارتر
بلیط چارتر

الهام سیر

شرکت مسافرت هوایی و گردشگری

شنبه, 19 تیر 1395 ساعت 09:47

ویزای ویتنام

نوشته شده توسط 

اطلاعات تکميلي

  • مدارک مورد نیاز اخذ ویزا: - پاسپورت با 7 ماه اعتبار - 1 قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید -تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی با مهر بانک - کپی شناسنامه و کپی کارت ملی - گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی بر روی سر برگ و یا کپی مجوز و - روزنامه رسمی -آدرس منزل . محل کار - تلفن ثابت و موبایل
  • سایر مدارک: - آژانس های همکار لطفا درخواست خود را با ذکر تاریخ ورود و خروج مسافر بر روی سر برگ و مهر ارسال نمایند - در صورت داشتن واچر هتل و یا رزرو بلیط ، ارسال مدارک الزامی می باشد .
  • نکات مهم: - ویزایی که توسط شرکت الهام سیر اقدام می شود بر روی پاسپورت مسافرین الصاق می گردد . در صورتی که مسافرین محترم درخواست دعوتنامه جهت اخذ ویزای فرودگاهی را دارند ، لازم به ذکر است ، این نوع ویزا دارای مدت اقامت محدود تا 14 روز را دارد و رزرو هتل از طریق شرکت الهام سیر بمدت زمان اخذ ویزا الزامی و هتل غیر قابل کنسل شدن است. ضمنا مبلغ ویزا در فرودگاه بعهده مسافرین می باشد . مدارک مورد نیاز جهت اخذ دعوتنامه : کپی رنگی یا اسکن رنگی پاسپورت + مبلغ کامل هتل + تاریخ ورود و خروج
محتوای بیشتر در این بخش: ویزای برزیل »
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
ویزای ویتنام ویزای ویتنام

جهت اخذ ویزای ویتنام  با شرکت الهام سیر تماس حاصل فرمایید . الهام سیر 88030318 

بازدید 277 دفعه آخرین ویرایش در شنبه, 19 تیر 1395 ساعت 10:44
Super User

آخرین‌ها از Super User

مطالب مرتبط

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

بازگشت به بالا

تور های لحظه آخری