بلیط چارتر,بلیط چارتر هواپیما،الهام سیر - ویزای برزیل
بلیط چارتر
بلیط چارتر

الهام سیر

شرکت مسافرت هوایی و گردشگری

شنبه, 19 تیر 1395 ساعت 12:19

ویزای برزیل

نوشته شده توسط 

اطلاعات تکميلي

  • مدارک مورد نیاز اخذ ویزا: - پاسپورت با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور ( امضاء شده) - 2 قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید کاملا از رو به رو 3X4 -فتوکپی از صفحات 1 الی 7 گذرنامه و ویزاهای آمریکا ، کانادا ،استرالیا ، اروپا.... -ترجمه انگلیسی صفحات شناسنامه -ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب با ذکر نام و مهر و امضاء ( توسط دارالترجمه) -پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی 6 ماه گذشته با مهر و امضاء ( توسط بانک ) - ترجمه انگلیسی سند مالکیت با نام مسافر
  • سایر مدارک: -برای خانمهای خانه دارترجمه گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است. - برای افراد محصل ترجمه گواهی اشتغال به تحصیلات الزامی است. -برای افراد بازنشسته ،ترجمه حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است. - برای خانمهای غیر شاغل ارائه ترجمه سند مالکیت همسر الزامی است.
  • نکات مهم: -با توجه به شرایط اخذ ویزای هرکشور ،سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوط می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
محتوای بیشتر در این بخش: « ویزای ویتنام ویزای تونس »
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

جهت اخذ ویزای برزیل با شرکت الهام سیر تماس حاصل فرمایید . الهام سیر 88030318 

 

    بلیط چارتر

بازدید 269 دفعه آخرین ویرایش در سه شنبه, 29 تیر 1395 ساعت 19:44
Super User

آخرین‌ها از Super User

مطالب مرتبط

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

بازگشت به بالا

تور های لحظه آخری